Nya St:Petersburg

St:Petersburg, en lokal utformad för goda resultat

Avdelningsmötet, styrelsemötet eller varför inte utbildningen med djupt fokus? Här är det lätt att trivas. Och få gott resultat.
Med lösa konferensmöbler finns det en flexibiltet för grupper upp till 50 personer i Biosittning.
Vill man ha konferensbord och sitta i skolsittning har vi plats för upp till 36 personer och i U-sittning för 18 personer.

Under hösten 2019 stod den klar. Vår konferenslokal St:Petersburg är ombyggd från grunden. Den har blivit både större och ljusare.
Teknik, belysning, ytskikt och ventilation är helt ny. Till och med takhöjden är högre.

Utefter den långa väggen har vi 5 stycken Whitebord tavlor. Två av tavlorna har även den dubbla funktionen som Projeceringsyta för datorbild.
På det sättet behöver man inte dra upp någon projektorduk om man vill komma åt mer skrivyta.
Projeceringen sker från två takmonterade dataprojektorer som visar samma bild samtidigt och gör det lätt läsbart för alla i lokalen.
Är man en mindre grupp med tightare sittning så går det att köra den ena projektorn i ett läge solo.

Själva lokalen är yngre än hotellet och kom till 1977 som en tillbyggnad. Nu har den ändrat skepnad och nu ingår de tidigare ytorna för balkongerna i rummet.
Valven har öppnats upp och utgör nu ett fantastiskt ljusinsläpp i de Franska balkongerna. Hela sex stycken fördelat i tre olika vädersträck.

I två utrymmen vid de Franska balkongerna finns det sittgrupper med två fåtöljer och en tvåsittssoffa i vardera gruppen.
De ligger i ytterkant av lokalen så de lämpar sig extra bra för att förflytta sig till om man bryter för korta grupparbeten.

Ett annat populärt alternativ är att man sitter i dessa grupper om man är färre till antalet och har diskussioner. Det är spännande
hur mycket bara en sån detalj hjälper till att få ett annat samtalsklimat än om man sitter vid de tradiotionella konferensborden.

En annan nyhet är att vi har två stycken grupprum i direkt anslutning till den stora Konferenslokalen St:Petersburg. Båda grupprummen är utrustade med
en stor Whitebord och en stor tv-skärm för projecering av datorskärmen om man vill göra presentationer eller gemensamma noteringar digitalt.