Jobba hos oss

Är du någon av våra nya medarbetare?

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 35 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet.
Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår kultur präglas av hjärtligt, tryggt och professionellt bemötande mot våra gäster. Vi får ofta uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen. Det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Vi står inför en intensiv höstsäsong och har ett stort behov av extrapersonal där vi ser möjlighet till hög sysselsättning.

Serveringspersonal - Extra vid behov

Vi söker serveringspersonal till vårsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i restaurang- och cateringverksamhet för dygnets alla måltider.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

Kock/Kallskänka - Extra vid behov
Vi söker kock/Kallskänk till vårsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål i kök/kallskänk för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Meriterande är om du har B-körkort.

Gemensamt för tjänsterna – Serveringspersonal samt Kock/Kallskänka
Extra vid behov

Anställning
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning. Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet. Vi har stor efterfrågan hela våren fram till sommaren och det finns goda möjligheter för extraarbete under hela hösten fram till jul.

Kontaktperson och ansökan:
Mat & Dryckesansvarig Thomas Fellebro
Telefon 0586-24 63 19
thomas.fellebro@boforshotel.se
Ansökan sker via e-post.

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!