Vi söker personal

Bofors Hotel söker kvalificerad Restaurangpersonal

På Bofors Hotel bedriver vi en försklassig restaurangverksamhet med bland annat affärslunch och Á la Carte. Primärt serverar vi måltider i samband med internationella affärer till våra ägare samt andra verksamheter i regionen.

Kvalifikationer
Du är glad och positiv och har givetvis serveringskunnig och besitter ett genuint intresse för mat & dryck. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående och att du besitter goda sociala färdigheter och talar engelska flytande. Du har erfarenhet från Fine Dining och har du sommelierutbildning eller motsvarande är det meriterande. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av ledarskap/hov. Du är van med att hantera stress, jobba i team och har en mycket god känsla för service. Du har B-körkort.
Vi kan erbjuda Dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.
Arbetet är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren och storhelger.

Anställning
Anställningen är heltid och tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Anmäl ditt intresse via telefon eller e-post till Thomas Fellebro

Thomas Fellebro 0586-824 44
e-post: thomas.fellebro@boforshotel.se

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal. Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.
Intervjuer sker kontinuerligt och anställning görs så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Hjälp oss och hjälpa de du känner
Dela gärna sidan på Facebook eller tipsa någon du tycker passar för uppgiften!