Jobba hos oss

Bofors Hotel söker en kvalificerad Innesäljare/Bokare, Revenue Manager

På Bofors Hotel bedriver vi en försklassig hotell- och restaurangverksamhet. 
Primärt jobbar vi i tätt samarbete med våra ägare samt andra verksamheter i regionen som befinner sig på en global marknad. Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår verksamhet är en del i ett större sammanhang där de internationella och komplicerade affärerna är tongivande. Detta ställer givetvis höga krav på dig som medarbetare men samtidigt är det oerhört stimulerande att vara med i den högkvalitativa leveransen.

Tjänsten
Tjänsten innebär att jobba självständigt med försäljning och öka vår lönsamhet. Du kommer arbeta i tätt samråd med Hotell & Konferensansvarig med bl. a. prissättning inom samtliga segment, strategisk planering och prognostisering. Ditt mål är att optimera hotellets logiintäkter och marknadsandelar. Du är en del i vårt team där du jobbar med sedvanliga sysslor i vår hotellreception och Bistro.
Vi arbetar med Spectra som är kopplat till externa revenuesystem via Rate Tiger.

Kvalifikationer
Du är en erfaren hotellmänniska med god kommunikationsförmåga, dokumenterad erfarenhet av att göra affärer och analytisk förmåga. Du har arbetat med innesälj och bokning i minst 3 år, har erfarenhet av revenue management samt meriterande är relevant utbildning för arbetet. God struktur och administrativ fallenhet är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vem är du
Du är energirik, positiv och du har ett stort driv för att göra affärer. Vi lägger vikt vid att du är självgående men även kan samarbeta i grupp. Du har goda sociala färdigheter och hanterar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Tjänsten kräver att du tar eget ansvar och är drivande för att utveckla vårt arbete inom revenue management. Du är van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har B-körkort för manuell växellåda.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.
Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren och storhelger. Denna roll är primärt schemalagd kontorstid på vardagar men som en del i teamet så förkommer andra arbetstider.

Ansökan
Vid frågor kontakta Hotelldirektör Göran Beck 073-446 11 60
Skicka din ansökan på e-post: goran.beck@boforshotel.se

Intervjuer sker kontinuerligt och anställning görs så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 22 juni. Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hjälp oss och hjälpa de du känner
Dela gärna sidan på Facebook eller tipsa någon du tycker passar för uppgiften!