Kaffe

Lunch

DAGENS LUNCH

I vår Bistro på hotellet serverar vi, måndag till fredag, Dagens lunch med en tallriksserverad varmrätt, en sallad, smör och bröd mellan kl. 11.30 och 13.00. Varje dag finns dessutom alternativ med en veckans fisk, ett vegetariskt alternativ eller sallad som också serveras på tallrik.
För Dagens lunch i Bistron är det endast drop in. Vill ni reserva bord och/eller kommer i grupp rekommenderar vi er att boka vår Diplomatlunch eller Direktionslunch.

DIPLOMATLUNCH

I restaurangen serveras en fin tallriksserverad lunch på vita linnedukar måndag till fredag. Du börjar med en serverad varmrätt och sedan serveras det dessert som du väljer att inta vid bordet, till kaffet i salongerna eller om du är på språng, ta med till konferenslokalen. Det här är lunchen för er som vill reservera bord, grupper och enklare representation där ni bibehåller sammanhanget och kan fokusera på sällskapet.

DIREKTIONSLUNCH

Detta är vår finaste lunch, Hotellets Direktionslunch. Här bjuds en trerätterslunch och kaffe serverad vid bordet, chambre séparée.
Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för bästa smakupplevelsen. Detta är lunchen för dig som vill ge arrangemanget en exklusiv inramning. Oavsett om det är representation, födelsedagsfirande eller bara för den goda upplevelsen, det väljer du själv.   
Kontakta oss för mer information och bokning; telefon 0586-24 63 00