Mat med upplevelsen i centrum.

Bofors Hotel är en upplevelse i sig. Idag ett modernt hotell, men fortfarande med den ena foten kvar i en svunnen tid. Atmosfären i matsalen och salongerna andas historia, lyx och viktiga möten. Allt på ett sätt som bara vita linnedukar och förstklassig service kan frambringa.

 

Ambitionen är att varje besök hos oss ska vara en helhetsupplevelse. Mat och dryck kombinerade med de unika lokalerna och den lika avkopplande som avslappnande stämningen.

Köket är internationellt med inriktning mot svenska och nordiska smaker och specialiteter. Mat och dryckesansvarige Thomas Fellebro, vill skapa ett modernt kök som tar avstamp i de traditionella smakerna och rätterna – med omsorg för råvarorna, där vi i möjligaste mån väljer närproducerat. Klassisk kvalité, ofta med en skön twist som överraskar och ger det där extra i varje rätt.

– Vi vill skapa en helhetsupplevelse för våra gäster. Alla ska känna sig omhändertagna – från de att de kliver in genom dörrarna, genom middagen och till avslutningen i salongerna. Därför fokuserar vi på kompletta menyer med dryckesförslag. Egentligen ska man som gäst inte behöva ta så många beslut, utan helt fokusera på smakerna, varandra och upplevelsen, ungefär som att gå på en finare middag, säger Thomas.

Samtidigt är det här ett hotell med mycket internationella gäster, många smaker och viljor. Så vi är alltid öppna och flexibla för att göra upplevelsen så personlig och stor som möjligt.

Menyerna anpassas efter säsong och tillgång. Och varieras med tillfälliga special- och helgmenyer.

Välkommen till Bofors Hotel.