Restaurangen

Vi söker personal

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 36 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet. Vi är mycket stolta över såväl vårt varumärke som vår leverans och eftersträvar stor professionalism i allt vi gör.

 

VI SÖKER PERSONAL TILL VÅR RESTAURANGVERKSAMHET

Vi söker serveringspersonal till höstsäsongen och julborden. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i Bistro, Restaurang- och Cateringverksamhet för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i höstens och vinterns alla måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och julbord på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

Anställning
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning. Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet. Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt.

Kontaktperson
Thomas Fellebro 0586-24 63 19
e-post: thomas.fellebro@boforshotel.se

Ansökan
Anmäl ditt intresse via telefon eller e-post till Thomas Fellebro
Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal. Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

 

Hjälp oss och hjälpa de du känner
Dela gärna sidan på Facebook eller tipsa någon du tycker passar för uppgiften!

Välkommen med din ansökan!