Vi söker personal

HOTELLMEDARBETARE

Vi söker en ny medarbetare för vår verksamhet i restaurang och reception. Tjänsten är 100% och är en tillsvidareanställning.

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 28 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet. Vi är mycket stolta över såväl vårt varumärke som vår leverans och eftersträvar stor professionalism i allt vi gör.

Hotellet är litet och personligt så därför jobbar vi strukturerat men samtidigt brett och har ett roterande schema för att verka på olika positioner.
Arbetet inkluderar sedvanliga receptionistuppgifter med bl.a. in & utcheckning, bokning mm. I restaurangverksamheten innefattas frukost, dagens lunch i Bistron samt affärslunch och a´ la carte i representationsmatsalarna. Det är vanligt att vi kör catering, såväl enklare leveranser till trerättersmiddagar och BBQ. Därför är det önskvärt att du har B-körkort.

Vi söker nu dig som är positiv och utåtriktad med hög känsla för service. Du har erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter och gärna utbildning inom yrket. För dig är det naturligt med ansvar och ett högt arbetstempo. Du bör även kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Arbetstiderna är varierande mellan dag och kväll samt innefattar även helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Vi tillämpar provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till: Thomas Fellebro, Mat & Dryckesansvarig, på e-post: thomas.fellebro@boforshotel.se
Telefon: 0586-824 44
Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal. Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.


 

PERSONAL TILL VÅR RESTAURANGVERKSAMHET

Vi söker serveringspersonal till höstsäsongen och julborden. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i restaurang- och cateringverksamhet för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i höstens och vinterns alla måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och julbord på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

Anställning
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning. Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet. 

Kontaktperson

Thomas Fellebro 0586-824 44
e-post: thomas.fellebro@boforshotel.se

 

Ansökan
Anmäl ditt intresse via telefon eller e-post till Thomas Fellebro
Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal. Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.
 

KOCK OCH/ELLER KALLSKÄNKA

Vi söker kökspersonal till höstsäsongen och julborden, såväl i varmköket som till kallskänken. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga göromål i kök och kallskänk med förberedelser och färdigställande av alla måltider som vi serverar på hotellet och i vår Cateringverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i höstens och vinterns alla måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och julbord på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat, van med att hantera stress och har en god känsla för service. 

Anställning
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning. Både kvällar och helger förekommer. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Thomas Fellebro 0586-824 44
e-post: thomas.fellebro@boforshotel.se

Ansökan
Anmäl ditt intresse via telefon till Thomas Fellebro.
Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal. Vänligen var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser. 

 

Hjälp oss och hjälpa de du känner
Dela gärna sidan på Facebook eller tipsa någon du tycker passar för uppgiften!

Välkommen med din ansökan!